Waan uzelf even in Italië en geniet van tongstrelende gerechten en Italiaanse kwaliteitswijnen aan het beroemde Vrijthof in Maastricht. Neem een kijkje in onze menukaart voor het ontbijt, lunch en dinergerechten. Voor reserveringen bel 043-3219044.

Ontbijten, lunchen en dineren met een Italiaanse Bite aan het Vrijthof in Maastricht.

Monique Jongen, eigenaresse van Fameuse heeft vanuit haar passie voor Italië het pand omgetoverd tot een plek waar iedereen kan genieten van gerechten met een Italiaanse Bite en speciaal geselecteerde wijnen. De chef koks en het personeel staan dagelijks voor u klaar om u te verwennen met het fijne wat Fameuse u te bieden heeft. Zo worden iedere dag verse producten en ingrediënten geselecteerd om de dagverse kwaliteit te waarborgen.   

Kom genieten

Wij nodigen u uit om heerlijk tot rust te komen en Italië te komen proeven in ons restaurant.
Om u alvast een idee te geven wat Fameuse u te bieden heeft, verwijzen we u graag door naar de menukaart. Voor recensies kunt u terecht op onze Facebookpagina en op Eet.nu.

Italiaanse kwaliteitswijnen

Een heerlijke wijn bij uw lunch of diner? Speciaal voor u hebben we een aantal Italiaanse kwaliteitswijnen geselecteerd voor onze wijnkaart. Voor een perfect evenwicht tussen lunch of diner en wijn, adviseren wij u aan een van onze medewerkers te vragen voor een advies. Deze wijnen kunt u bestellen per glas of per fles.

Fameuse garandeert u dat de combinatie van een van onze gerechten met een Italiaanse Bite en een heerlijke wijn zorgen voor een perfecte ambiance op het Vrijthof waar u zich even in Italië zult wanen.