Op zoek naar een restaurant in Maastricht om heerlijk te lunchen?
Bij Fameuse kunt u, of het nu koud of warm weer is altijd terecht voor een lunch in Maastricht met een Italiaanse bite.
Wij beschikken namelijk over een groot (verwarmd) terras en een gezellig restaurant met een open keuken.

In Maastricht met een Italiaanse bite

Uw lunch in Maastricht bij Fameuse biedt verschillende mogelijkheden voor de grote en kleine eter.
Op onze menukaart vindt u diverse traditionele en Italiaanse gerechten. Een voorbeeld van een van origine Italiaanse lunch is de frittata. Dit is een Italiaanse omelet en kan op diverse manieren geserveerd worden. Heeft u liever een traditionele lunch? Proef dan eens de combinatie van bijvoorbeeld een kroket met ons dagvers Italiaans brood.

Brood en meer..

Heeft u liever een heerlijk broodje met een Italiaanse bite? Op onze menukaart vindt u ook tongstrelende broodjes op warme en koude wijze. Daarnaast vindt u ook grote, open Italiaanse tosti’s op focaccia brood, traditioneel en meer!

Focaccia 

Een focaccia is een Italiaans plat brood, komt oorspronkelijk uit Ligurië - de streek rond Genua – en wordt veel gebruikt als sandwichbrood. Ideaal dus voor tijdens de lunch in Maastricht! Op onze menukaart vindt u dan ook een aantal heerlijke focaccia’s.

Al trek? Kijk dan eens op de menukaart en  reserveer direct.

Antipasti  

De antipasti wordt traditioneel geserveerd als een aperitiefhapje voor het avondmaal. Antipasti betekent letterlijk voor de maaltijd. Daarnaast wordt antipasti ook gezien als de Italiaanse vorm van de Spaanse tapas. Ideaal dus om samen te delen! Tip: Bestel een heerlijk glas van onze Italiaanse wijnen

De antipasti bij Fameuse bestaat voornamelijk uit dagverse Italiaanse ham, scampi’s en brood. Omdat Fameuse streeft naar dagverse producten kan de antipasti verschillen, van dag tot dag.
Vraagt u daarom gerust een van onze medewerkers naar dit gerecht.

*De lunchgerechten worden dagelijks vers geserveerd tot 17:00, uitsluitend de antipasti