Bent u op zoek naar een heerlijk Italiaans restaurant gelegen aan het Vrijthof? Dan bent u bij Fameuse op het juiste adres. Ons team staat dagelijks voor u klaar om u te verwennen met de heerlijkste Italiaanse gerechten en wijnen. Onze chef koks staan de hele dag voor u in de keuken, zodat de lekkerste gerechten geserveerd kunnen worden. De passie voor het koken en de Italiaanse keuken zorgen ervoor dat het team dag in dag uit voor u klaarstaat en u laten genieten van al het lekkers wat ons Italiaans restaurant aan het Vrijthof u te bieden heeft.  

Is Fameuse het Italiaans restaurant op het Vrijthof?

Dat laten we graag aan u over. Wat wij wel weten is dat onze gerechten dagelijks met liefde en passie bereidt worden. Wanneer u zelf antwoordt wilt geven op de bovenstaande vraag, verwijzen we u graag naar onze menukaart of  reserveert direct. Bij Fameuse is het niet verplicht om te reserveren, dus twijfel niet en kom gezellig bij ons een hapje eten. Iedereen is namelijk welkom in ons Italiaans restaurant op het Vrijthof. Of u in de omgeving woont, op vakantie bent of tijdens of na het winkelen Italië wilt proeven!

Italiaanse wijnen

Naast de Italiaanse gerechten serveren wij ook Italiaanse kwaliteitswijnen. Want zeg nu zelf, wat is een Italiaans restaurant aan het Vrijthof nu zonder de lekkerste Italiaanse wijnen?
U hoeft geen wijnkenner te zijn bij Fameuse, onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze zodat u de perfecte Italiaanse bite beleeft!

Ruimte in stijl huren?

Bij Fameuse bent u ook op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een ruimte.
Boven ons Italiaans restaurant kunt u een verdieping huren waar u direct uitzicht heeft op het beroemde Vrijthof. Alles is mogelijk in onze ruimte, van feestjes tot een vergadering en het ontvangen van klanten. Neemt u daarom gerust contact met ons op zodat wij u informatie op maat kunnen verstrekken. Wij bieden u ook graag heerlijke Italiaanse gerechten aan.
Gebruik maken van internet en/of Audiovisuele middelen, zoals bijvoorbeeld een beamer? Geen probleem! Bij Fameuse is alles mogelijk.