Bent u op zoek naar het Italiaans restaurant in Maastricht? Dan bent u bij Fameuse op de juiste plek. Gelegen aan het Vrijthof serveren wij heerlijke gerechten op Italiaanse wijze, die net zoals in Italië met passie voor u bereidt worden. De gerechten bestaan uit producten die iedere dag weer zorgvuldig worden uitgekozen, zodat u de echte Italaianse bite proeft. Tot deze dagverse producten behoren de smaakvolste kruiden, Italiaanse kazen, olie en azijn, verse seizoensgroenten en dranken.

Waarom Fameuse?

Op deze vraag kunnen wij het antwoordt helaas niet verwoorden. Wij nodigen u dan ook graag uit in ons restaurant of op ons terras. Om u alvast een idee te geven, kunt u een kijkje nemen in onze menukaart. Direct reserveren is bij ons ook mogelijk. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op. Bij Fameuse kunt u namelijk altijd terecht, of u nu op vakantie bent, een dagje bent komen winkelen in Maastricht of in de buurt woont. Kortom, Fameuse is het Italiaans restaurant in Maastricht waar u altijd terecht kunt en waar iedereen zich even in Italië waant.

Italiaanse wijnen 

In ons Italiaans restaurant in Maastricht serveren wij u ook graag onze Italiaanse kwaliteitswijnen. Heeft u geen kennis heeft van wijnen of wilt u simpelweg eens kijken naar de mogelijkheden? Onze medewerkers adviseren u graag, zodat u het echte Italië beleeft in Maastricht.

Groepen  

Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een ruimte waar u kunt vergaderen of klanten kunt ontvangen? Door onze ruimte in ons Italiaans restaurant in Maastricht kunt u vanaf nu gasten ontvangen in een intieme ruimte met uitzicht op het Vrijthof.
Wanneer u contact met ons op neemt kunnen wij u persoonlijk informeren over de mogelijkheden, wij hebben namelijk voor alles een oplossing! Wilt u gebruik maken van internet en audiovisuele middelen, zoals een beamer? Deze zijn altijd op aanvraag beschikbaar!