Fameuse is de Italiaan in Maastricht. Door onze centrale ligging aan het Vrijthof bent u zo vanaf de binnenstad bij ons in het Restaurant of op het terras. Voor de gasten die het liefst buiten zitten, ook wanneer er geen zomerse temperaturen meer zijn, niet getreurd. Wij beschikken namelijk over een verwarmd terras.  Het team van Fameuse, onder leiding van Monique Jongen, staat dagelijks voor u klaar om u te verwennen met de lekkerste gerechten op Italiaanse wijze. Om onze dagverse kwaliteit te waarborgen zoeken we dagelijks de verste groentes, kruiden en kazen voor u uit. Onze chef koks staan de hele dag in de keuken om de lekkerste gerechten met passie te bereiden voor de perfecte Italiaanse bite.  

Heeft Fameuse de lekkerste Italiaanse bite van Maastricht?

Om antwoordt te geven op deze vraag nodigen wij u graag uit in ons restaurant. Wilt u alvast de menukaart inzien of maakt u graag een beslissing op basis van recente recensies? Wij verwijzen u dan graag door naar onze menukaart en naar Eet.nu. Wanneer u zeker wilt zijn van een plekje kunt u altijd reserveren door contact met ons op te nemen. Reserveren is bij Fameuse niet verplicht, voelt u zich daarom vrij om langs te komen!  

Heerlijke Italiaanse wijnen 

Bij Italiaanse gerechten horen natuurlijk ook de lekkerste Italiaanse wijnen. Fameuse beschikt over een uitgebreide wijnkaart die u hier kunt inzien. Omdat ieder gerecht een perfect passende wijn heeft, adviseren onze medewerkers u graag in uw wijnkeuze, van glas tot fles. De combinatie van lekkere Italiaanse gerechten en de beste Italiaanse wijnen zorgen voor een perfecte ambiance bij de Italiaan in Maastricht.

Een stijlvolle Italiaanse ruimte huren? 

Een ruimte huren is bij Fameuse ook mogelijk. Onze ruimte is beschikbaar voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en partijen en het ontvangen van klanten. Omdat de ruimte verschillende mogelijkheden heeft, vragen we u ook om contact met ons op te nemen zodat wij u op maat gemaakte informatie kunnen verstrekken.